Motionscykel max fit

Letar du efter en motionscykel för att få maximal kondition? Monark har ett stort urval av motionscyklar som kan hjälpa dig på din resa.

Är du intresserad av fitness, men vill ta din träning till nästa nivå? Hos Monark hittar du motionsscyklar som hjälper dig att komma på rätt väg för att nå din önskade konditionsnivå.

Här på Monark har vi en lång historia inom träning, rehabilitering och motion och kan erbjuda dig exakt det du vill ha ut av din träningsresa.

VILKA CYKLAR REKOMMENDERAR VI?

För att höja din nivå inom fitness så tycker vi att EVO passar för att uppnå dig att bli extremt fit.  Med elektroniska växelreglage och spurtknappar som användaren kan ställa in helt enligt egna önskemål. Välj om du vill köra ”press and hold-function” eller ”korta resp. långa tryck” för att växla. Den robusta ergometern tillsammans med det karaktäristiska svänghjulet skapar en otroligt bra cykelkänsla.

LC6 är en kompromisslös toppmodell från Monark. För dig som bara nöjer dig med det bästa på marknaden.

Perfekt position är viktigt för att en prestation skall nå sitt maximum. Monark LC6 har en helt ny ram som är steglöst anpassningsbar i alla riktningar. Ramen gör även att Q-faktorn minskar och ökar möjligheterna för en perfekt prestation. De nya inställningsmöjligheterna tillsammans med ett uppdaterat bromssystem gör Monark välrenommerade cykelkänsla snäppet bättre.

VARFÖR SKA DU VÄLJA MONARK?

Monark har alltid varit känt för cyklarnas mätsäkerhet, nu är den till och med bättre.

Dessa cyklar är precis som alla Monarks produkter, producerad i Sverige. Sedan 1954 produceras träningscyklar i världsklass i Vansbro, det finns alltså en lång och gedigen erfarenhet av att bygga träningscyklar som har tagits med i utvecklingen av EVO och LC6.