TRÄNINGSCYKEL FÖR FITNESS

Söker du en träningscykel för fitness? Vi på Monark Sports erbjuder ett flertal modeller för fitnessträning. Dessa passar bra i gym-miljö eller i hemmet. Ta kontakt om du är återförsäljare och har frågor.

För att nå din nästa nivå inom fitness krävs det rätt utrustning. Vi på Monark har en stor variation av träningscyklar.

Söker du en träningscykel för fitness? Vi på Monark Sports erbjuder ett flertal modeller för fitnessträning. Dessa passar bra i gym-miljö eller i hemmet. Ta kontakt om du är återförsäljare och har frågor.

Våra olika träningscyklar för fitness

Monark EVO är Monarks nya ergometer som kommunicerar SMART, både via BLE och ANT+. Monarks ergometercyklar är kända för sin exakta mätsäkerhet, tack vare det unika pendelsystemet som gör det möjligt att kalibrera cykeln inför varje användning för att avge samma träffsäkra watt.

Detta kombinerat med nya Novo Mini – displayen, elektroniska växelreglage och spurtknappar, gör Monark EVO till den perfekta cykeln för fitness och för att du ska få ut maximal träning.

Perfekt position är viktigt för att en prestation skall nå sitt maximum. Monark LC6 har en helt ny ram som är steglöst anpassningsbar i alla riktningar. Ramen gör även att Q-faktorn minskar och ökar möjligheterna för en perfekt prestation. De nya inställningsmöjligheterna tillsammans med ett uppdaterat bromssystem gör Monark välrenommerade cykelkänsla snäppet bättre.

VAD KRÄVS AV EN TRÄNINGSCYKEL

För att en motionscykel ska utses till bäst i test, måste den vara välkonstruerad och hållbar,

ha bra och lättanvänd träningsdator och passa både långa och korta motionärer. Den får också gärna vara lätt att flytta på.

När du ska välja träningscykel bör du först och främst fundera på hur mycket du kommer att använda cykeln och till vad.

Ska du ha den till uppvärmning eller nedvarvning, innan eller efter ett pass, behöver du kanske inte ha lika höga krav på komfort och teknik som om motionscykeln utgör själva huvudträningen.

Man har tittat närmare på pris, design, funktioner (som antal program och uppkoppling via Bluetooth),

användarvänlighet (typ av motstånd, svänghjul, sadelns/styrets justerbarhet och max användarvikt) samt

hur smidig maskinen är att förvara (storlek, vikt och om det finns transporthjul).