SERVICE- OCH REPARATIONSAVTAL

Cykelserviceavtal

Monark Exercise’s förlängda arm, cykelservice teamet, är redo att hjälpa er att hålla cykeln i gott skick för ett längre liv.

Visste du att du kan ha ett serviceavtal för din cykel från oss på Monark Exercise. Vi ser till att någon av våra erfarna cykelmekaniker kommer till er regelbundet för att serva cykeln. Om ni ser till att hålla cykeln i gott skick är risken mindre för akuta ärenden som kostar er både tid och mer pengar. Vi skräddarsyr avtalet efter ert behov beroende på hur frekvent ni använder cykeln. Vårt serviceteam använder originaldelar, serviceteamet är en del av Monark Exercise och det ligger i vårt intresse att er cykel ska må väl länge och att ni ska vara mer än nöjda med ert nya verktyg.

Serviceteamet har under åren haft flera nöjda kunder. Vår största kund är Postnord och det känner vi enorm stolthet över. Vi värdesätter dock alla kunder högt, för oss räknas varje cykel.

Vi hjälper er gärna att välja rätt avtal för just er! Om du är nyfiken är det bara att höra av sig till Helena Kalland, koordinator för Monark Exercise serviceteam.
Mail: cykelservice.hk@monarkexercise.se

Varje cykel räknas!

Serviceavtal riktar sig till våra företagskunder som privatperson tar du kontakt med firman där du köpt cykeln.

Vi har idag en serviceorganisation som utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö, Vi täcker därmed södra och mellersta Sverige, vi har även möjlighet att hjälpa våra kunder uppe i norr genom samarbeten med noga utvalda partners.
Våra kunniga servicetekniker utför jobbet på plats hos kunden.

Monarks originaldelar är utprovade och godkända för att ge rätt funktion och längsta möjliga livslängd och säkerhet för Monark Sports & Medical ergometrar. Originaldelarna är de komponenter som vi bygger cyklarna av i fabriken och de har rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform. Detta innebär trygghet för dig att ergometern alltid är i drift när du behöver den.

Redan vid köpet av en ny Monark Sports& Medical produkt kan du teckna ett serviceavtal, försäkra dig om att din ergometer alltid är i drift och i bästa skick. En produkt som servas i rätt intervaller – och av specialister – med original reservdelar höjer produktiviteten på jobbet. Planerat serviceunderhåll och professionell tillsyn är en självklarhet på en ny cykel som används professionellt.

Hör av dig till cykelservice.hk@monarkexercise.se eller fyll dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.