Smart cykel för din e-cykling

Söker du en smart cykel som gör det möjligt att tävla med andra?

Monark EVO kan kopplas upp på TV eller dator för att se hur du cyklar. Gör din cykelträning roligare och mer givande.

Fördelarna med en smart cykel

Skräddarsy din e-cykelupplevelse med EVO från Monark. Denna produkt ger ett flertal fördelar för dig som vill träna cykling inomhus. Med precision vad gäller kalibrering och mätbarhet, realistisk körkänsla och kompatibilitet med tredjepartsapplikationer erbjuder vi här en produkt med många möjligheter och hög kvalitet.

Köp en smart cykel från Monark

Monark Evo är en produkt som ser ut som en vanlig träningscykel. Via en app kopplas den upp mot en dator eller TV och kan köra virtuella cykellopp. Istället för att sitt och titta in i en vägg, ser du hur du tar dig framåt på olika vägar och kan även åka mot din egen bästa-tid.

Körkänslan är god – de som har testat denna smarta cykel säger att den är robust och bra och har en bra cykelkänsla. Perfekt för e-cykling. Den är helt enkelt ett bra val för äventyrliga och intensiva virtuella race.

Några av egenskaperna

Våra cyklar är kända för sin mätsäkerhet, något som beror på pendelsystemet som gör att kalibreringen blir exakt. Kombinerat med den nya Novo Mini-displayen, elektroniska växelreglage och spurtknappar ger denna produkt en känsla av mycket hög kvalitet.

Trådlös uppkoppling via BLE och ANT+ gör att du kan ansluta till tredjepartsapplikationer. Dessa applikationer kan styra motståndet på Monark EVO och ger många möjligheter. Sammantaget ger det här en realistisk cykelupplevelse vid Zwift exempelvis.