Träningscykel för rehab

Söker du en cykel för rehabilitering? Monarks lösningar förekommer hos testcenter, fysioterapeuter och liknande. Produkterna för medicinskt bruk kan du läsa om här. Här kan du läsa om produkterna för sport.

Söker du lättanvända rehabcyklar och träningscyklar gör du ett bra val med en Monark. Vår vana trogen producerar vi cyklar som är hållbara och av god byggkvalitet. Bläddra igenom vårt sortiment och se om det finns något som passar dig.

Träningscykel för rehab – vilka modeller finns?

871 är liten och enkel att använda. För armar och ben.

881 är en ergometer för armar och ben. Kan kalibreras och justeras.

927 är en lättanvänd tränings- och rehabcykel.

928 är den perfekta cykelergometern för arbetsprov, träning och rehabilitering.

Monark 939 är den mest avancerade medicinska cykelergometern i vårt sortiment.

Teknisk flexibilitet och fördelar

Mätsäkerheten hos Monarks produkter är mycket god. Detta förklaras av att precisionen med pendelsystemet gör att kalibreringen blir exakt. Dessa produkter används för rehabilitering, tester, arbetsprov och naturligtvis även träning. Vi vet att de är populära och används i allt från testscenter till rehabilitering.Vi är glada att så många väljer en Monark.

Det som förenar de produkter vi producerar är den genomgående höga kvalitetsnivå de håller. Denna nivå gäller för alla de cyklar som det står Monark på. Vårt varumärke är anrikt och vi vårdar det ömt. Arbetet börjar med en noggrannhet i byggkvalitet och kärlek till de egna produkterna.