Cykelsimulator för e-cykling

Köp en cykelsimulator som ger nya möjligheter till träning och tävlingar med andra

Med Monark EVO kan du koppla upp på TV eller dator för att cykla i olika intressanta miljöer. Din cykelträning blir mer givande och dessutom roligare med denna produkt.

Varför skaffa cykelsimulator?

EVO från Monark låter dig skräddarsy din e-cykelupplevelse. Du får ett flertal fördelar för att bedriva träning av cykling inomhus. Produkten kan kalibreras med mycket bra precision. Simulatorn har en verklighetstrogen körkänsla och är byggd för att fungera ihop med tredjepartsapplikationer. Detta är en produkt med många möjligheter och som håller en hög kvalitet.

För virtuella race

Monark Evo må se ut som en vanlig träningscykel, men den är betydligt mer än så. Med hjälp av en app kopplas cykeln mot en dator eller TV och därefter kan virtuella cykeltävlingar köras. Cykla på virtuella vägar och tävla mot din egen och andras bästa-tid.

Körupplevelsen är realistisk. Person som provkört denna cykelsimulator säger att den är robust och har en skön cykelkänsla. Din nya bästa kompis för e-cykling. Den är helt enkelt ett givet val för utmanande träningspass och högintensiva virtuella race.

Tekniska fördelar

Monarks produkter har en mätsäkerhet som är mycket god, vilket beror på dess pendelsystem. Det gör att kalibreringen blir exakt. I kombination med den nya Novo Mini-displayen, växelreglaget som är elektroniskt och spurtknapparna, är denna produkt ett mycket bra val.

EVO har uppkoppling via BLE och ANT+. Med dessa kan du ansluta till tredjepartsapplikationer, som bland annat kan styra motståndet på Monark EVO. Sammanfattningsvis ger detta dig en förstklassig cykelupplevelse vid exempelvis Zwift.