Smart bike för virtuella lopp

Köp en smart bike från Monark som möjliggör virtuell cykling och tävlingar online.

Monark EVO kopplas upp på TV eller dator via tjänster som Zwift. Maximera ditt virtuella cyklande- gör det mer kul och givande.

Smart bike med flera fördelar

Din e-cykelupplevelse med EVO skräddarsys på ett spännande sätt. Produkten har många fördelar för dig som ska cykla i virtuella världar med Zwift. Kalibrering och mätbarhet hanteras med hög precision, och EVO har en verklighetstrogen körkänsla. Den är kompatibel med tredjepartsapplikationer som Zwift. Vi erbjuder här en produkt full av möjligheter och som håller högsta kvalitet.

Köp en smart bike från Monark

Monark Evo ser ut som en vanlig träningscykel. Trådlös uppkoppling via BLE och ANT+ gör att du kan ansluta den till tredjepartsapplikationer som Zwift. Du kopplar cykeln mot en dator eller TV och är därefter redo för virtuella cykellopp. Tävla mot andra i spännande i virtuella miljöer, förbättra ditt personbästa och få en bra träning utan att gå utanför dörren.

De som testat denna smartbike säger att den har en enastående körkänsla, är robust och funkar perfekt för e-cykling. Nu väntar den på dig, för äventyrliga och spännande virtuella race.

En realistisk cykelupplevelse

Applikationer kan styra motståndet på Monark EVO. Det betyder att olika former av miljöer ger olika känsla i cykeln, och att det går olika lätt att cykla i till exempel uppförsbackar. Detta borgar för en realistisk cykelupplevelse.

Pendelsystemet i våra cyklar gör att kalibreringen blir exakt och stämmer med verkligheten. Detta är något som även gäller EVO. Den nya Novo Mini-displayen, elektroniska växelreglage och spurtknappar ger ytterligare argument till varför du ska slå till på denna e-cykel.