MONARK EVO

Söker du en cykel för Zwift?

Monark EVO är redo för uppkoppling till tjänsten, och erbjuder en cykelupplevelse som är väldigt realistisk. Anslut dig till cyklister över hela världen och tävla på en cykel som levererar en högklassig upplevelse.

Fördelarna med en Monark Zwift-cykel

Maximera din e-cyklingsupplevelse med EVO från Monark. Våra cyklar ger ett flertal fördelar för dig som vill koppla upp dig på Zwift och cykla tillsammans med andra. En stor fördel är den höga precisionen när det gäller kalibrering och mätbarhet, den realistiska körkänslan och kompatibiliteten med tredjepartsapplikationer som Zwift. Evo är cykel med många möjligheter och hög kvalitet.

Vad är Evo?

Monark Evo ser ut som en träningscykel. Den är dock något mer än så. Via via BLE och ANT+ kan du ansluta denna Zwift Bike till olika tjänster. Applikationerna kan styra motståndet på Monark EVO, och därmed bidra till en bra körupplevelse. Summa summarum är att detta ger en realistisk cykelupplevelse när du är ute på Zwift.

Användare av denna Zwift Bike säger att den är rejäl och har en bra cykelkänsla, alldeles utmärkt för e-cykling. Den bara väntar på att du ska ta med den på äventyrliga och intensiva virtuella race.