Extreme fit träningscykel

Vill du bli extrem i din fitness, och vill ta dig till nästa nivå? Monark har ett stort utbud av träningscyklar som kan hjälpa dig på din resa. Kolla in våra modeller här!

Är du intresserad av fitness, men vill ta dig till nästa nivå i träningen? Hos oss hittar du träningscyklar som hjälper dig på rätt väg mot din fitnessnivå. Vi på Monark har en lång historia när det gäller träning, rehab och motion, och kan erbjuda dig exakt vad du vill ha ut av fitness.

Cyklar för extreme fit

LC6 är en kompromisslös toppmodell från Monark. För dig som bara nöjer dig med det bästa på marknaden.

Perfekt position är viktigt för att en prestation skall nå sitt maximum. Monark LC6 har en helt ny ram som är steglöst anpassningsbar i alla riktningar. Ramen gör även att Q-faktorn minskar och ökar möjligheterna för en perfekt prestation. De nya inställningsmöjligheterna tillsammans med ett uppdaterat bromssystem gör Monark välrenommerade cykelkänsla snäppet bättre.

Den robusta ergometern tillsammans med det karaktäristiska svänghjulet skapar en otroligt bra cykelkänsla. Med elektroniska växelreglage och spurtknappar som användaren kan ställa in helt enligt egna önskemål. Välj om du vill köra ”press and hold-function” eller ”korta resp. långa tryck” för att växla. För att höja din nivå inom fitness så tycker vi att EVO passar för att uppnå dig att bli extremt fit.

Därför ska du välja en produkt från oss

Monark har alltid varit känt för produkternas mätsäkerhet, nu är den till och med bättre.

Dessa cyklar är precis som alla Monarks produkter, producerade i Sverige. Sedan 1954 produceras träningscyklar i världsklass i Vansbro, det finns alltså en lång och gedigen erfarenhet av att bygga träningscyklar som har tagits med i utvecklingen av EVO och LC6.