MONARK EVO+

Sätt farten med Monark EVO+, Cykeln som tar din prestation till nästa nivå!

Med dubbelpendeln på nya Monark EVO+, är det ingen överdrift att säga att den levererar en oöverträffad styrka. Med imponerande 1400 watt vid 100 rpm eller 750 watt vid 50 rpm, är denna kraftpaket en sann utmaning för de mest erfarna cyklisterna.

EVO+ är inte bara en cykel – det är ett mästerverk av teknik och design. Med en tyngre pendel än en vanlig EVO, har vi skapat den ultimata utmaningen för de starkaste cyklisterna i världen. Oavsett om du är en professionell tävlingscyklist eller en hängiven träningsentusiast, kommer denna cykel att få ut det bästa av dig.

EVO+ tar träningen till en ny nivå med sin avancerade registrering av effekten. Den tar hänsyn till både momentan effekt och acceleration, vilket ger dig en noggrann bild av din prestation. Detta gör den till det perfekta verktyget för E-sportcyklister som vill tävla på rättvisa villkor. Den ger dig möjligheten att anpassa din träning till dina behov. Med vår nedladdningsbara mjukvara kan du finjustera din cykelupplevelse och få ut det mesta av varje träningspass.

Varför kompromissa när du kan ha det bästa? EVO+ är cykeln som tar din träning till nästa nivå. Upplev kraften, precisionen och mångsidigheten hos en riktig världsklasscykel. Gör dig redo att dominera vägen och nå dina träningsmål som aldrig förr med EVO+.

LÄS MER>>