MAC OS INERTIA OCH CYKELKONSTANT

MAC operativsystem.

Ladda ned Novo Duo inställningarna.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att ladda ned mjukvara/dataprogram till cykeln.

Instruktion:
  1. Starta med att plugga i din Novo Duo display (tidigare Novo Mini) med en Micro-USBkabel. Displayen ska då lysa för att vara strömsatt och du ska se startskärmen.
  2. Ladda ned mappen med Zip-filen och spara den på skrivbordet
  3. Högerklicka på mappen och ”extrahera alla”. Spara den nya mappen på skrivbordet.
  4. Öppna den nya mappen (ej ZIP-mappen) och tryck vidare in i mappen ”Novomini setting v.1.0”. OBS det står 32bit men fungerar både för 32 samt 64.
  5. Starta installationen av programmet ”vcredist_msvc2019_x86” längst ned. Installera detta och starta om datorn för att det ska fungera.
  6. Öppna samma mapp igen och starta programmet ”NovoMiniSettings”
  7. Välj” Connect”.
  8. Du kan nu aktivera ”Inertia” och ändra din ”cykelkonstant”. Monark tar inget ansvar för dina mätvärden när du ändrat din cykelkonstant från Monarks egna 1.00.

Du måste acceptera alla kakor för att se formuläret här nedan, när du sedan får mailet med länken till att ladda ner mjukvaran behöver din webbläsare kunna öppna länken.
Om det inte fungerar kan du behöva ändra en inställning i den webbläsare du använder, annars kan man höger klicka på länken, kopiera den och klistra in den i webbläsaren (testa en annan webbläsare om du inte lyckas öppna länken)